Man vliegt de halve wereld rond om zijn vriendin een serenade te brengen. Dan hoort ze zijn lied.

Het liefdesverhaal van dit koppel geeft hoop aan de stelletjes die zich afvragen of de complicaties van een langeafstandsrelatie wel de moeite lonen. Junski “Jun” Yoon en Minttu Nykanen werden in november 2012 verliefd op elkaar in Seoul in Zuid-Korea, de geboortestad van Jun. Het jaar daarop zouden ze beiden aan verschillende universiteiten gaan studeren, van elkaar gescheiden door de Atlantische Oceaan. Ondanks de afstand bleef hun relatie nog vijf lange jaren standhouden totdat Jun besloot dat het tijd was om de grote vraag te stellen.

Hij vloog vanuit Washington D.C. naar Finland om zijn geliefde te bezoeken, maar ditmaal om een bijzondere reden: hij zou zijn vriendin ten huwelijk vragen. Hij besloot om haar te vragen in een café in Helsinki. Het was niet alleen mooi, maar er kwam ook een piano aan te pas.

Ondertussen wist Minttu van niets.

De dag brak uiteindelijk aan in juni toen een vriend van Minttu haar mee uitnam voor een dagje winkelen met een uitgebreide lunch in Kappeli.

“Terwijl ik van mijn thee aan het nippen was, begon er plotseling muziek te spelen en tot mijn grote verrassing was het mijn vriend Jun die aan het spelen was”, schreef ze bij de onderstaande YouTube-video.

Jun speelde “Thinking Out Loud” van Ed Sheeran omdat het perfect bij hun relatie paste. Enkele ogenblikken later deed hij met luide stem inderdaad wat er al zes maanden in zijn hoofd speelde.

Bekijk dit romantische huwelijksaanzoek hieronder en DEEL dit om anderen te inspireren!

Bron en afbeeldingen: Inspire More