Man vraagt vriendin ten huwelijk, maar heeft een ander plan. Dus vraagt hij ook de hand van haar zus.

Ashley en haar zus Hannah Schaus zijn al zo lang ze zich kunnen herinneren onafscheidelijk. Waar de ene ook ging, volgde de andere. En zo was het altijd geweest. En toen er een man in haar leven kwam, Will Seaton, wilde Ashley de relatie met haar zus niet op het spel zetten.

Hannah Schaus heeft het Downsyndroom, alsook diabetes. Ze houdt van haar zus en was gelukkig dat Will in het leven van Ashley kwam. Maar ze was nog gelukkiger toen haar zus Will zei dat ze een totaalpakket waren.

“Toen we in 2010 begonnen uit te gaan zei ik hem dat we een totaalpakket waren”, zei Ashley.

Bij de meeste van hun dates was Hannah er gewoon bij, en de drie werden algauw de beste vrienden en probeerden Hannah overal bij te betrokken.

In de loop der jaren werd hun band sterker. Zelfs in die mate dat Will besloot om Ashley ten huwelijk te vragen. Maar hij hand nog een ander plan.

Voor hij de hand van Ashley vroeg, vroeg hij Hannah “om voor altijd de beste vrienden” te zijn. En hij had zelfs ringen voor de twee meisjes. Hij gaf Ashley een verlovingsring, en een ring aan Hannah – een erfstuk van de oma van het meisje.

“Hij neemt me mee uit vissen en maakt goede grapjes. Hij brengt me aan het lachen en zorgt voor me”, zei Hannah.

Seaton zegt dat zijn relatie met Hannah een echte zegen is. “Hannah herinnert me eraan dat er in het leven heel wat is om dankbaar voor te zijn en dat we het leven niet voor vanzelfsprekend mogen houden”, zei Seaton.

“Ze zal altijd deel uitmaken van ons leven. Ik zou het niet anders willen. Ik ben gezegend dat ik deze dag met haar mag delen”, zei Ashley.

Dit is wellicht een van de liefste dingen die ik ooit gehoord heb. We zijn zo dankbaar dat ze zo’n goede vrienden zijn!

DEEL dit vertederende verhaal om hen nog veel geluk toe te wensen!

Bron en afbeeldingen: Gladwire