Man ziet hoe hond zich in het kolkende water aan een boom vastklampt. Dan bindt hij een geel touw rond z’n middel en zwemt te hulp.

Televisies, computers en mobiele telefoons lopen over van de beelden van de verwoesting die orkaan Harvey in Texas aanrichtte. Onophoudelijke regenval zorgde voor ongeziene overstromingen en vernielingen. Het is best deprimerend om zoveel verwoesting te zien, maar de onderstaande video is een voorbeeld van de goedheid die toch een beetje licht in de duisternis brengt.

Carson Crosby, een inwoner van Lumberton, postte de video op zijn Twitteraccount en werd ondertussen al meer dan 40.000 keer leuk gevonden en 15.000 keer gedeeld.

Carson, zijn broer Travis, en de buren Darryl en Kavan Wise, waadden door het overstromingswater toen ze plotseling iets in het water opmerkten. Het was een hond die zich wanhopig aan een boom vastklampte.

De puppy werd meegesleurd door het kolkende water en behoorde toe aan een andere buur. Het is niet de eerste keer dat dieren onder natuurrampen te lijden hebben, maar gelukkig zijn er vaak helden in de buurt om de dag te redden.

Bekijk de dramatische redding hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeelding: LittleThings