Meisje valt van haar pony tidens paardrijles. Wat de pony dan doet… Zo lief!

Het paard is door de eeuwen heen voor de mens voor allerlei doeleinden zeer waardevol gebleken. Tienduizenden jaren geleden was het paard voor de mens een belangrijke voedselbron. Er bestaan nog rotstekeningen uit die tijd waarin paarden worden afgebeeld. Vermoedelijk kreeg de mens pas in de Jongere Steentijd, die rond 6000 v.Chr. begon, de middelen om grotere dieren te domesticeren.

Historisch gezien scherpten ruiters hun vaardigheden aan door middel van spellen en wedstrijden. Paardensport voorzag mensen van vermaak en verbeterde de uitstekende rijkunst die nodig was in oorlog. Veel sporten, zoals dressuur, eventing en springen, komen oorspronkelijk voort uit de militaire opleiding, die gericht was op controle en balans van zowel het paard als de ruiter.

Vandaag de dag worden motorvoertuigen gebruikt voor veel van die doeleinden. Paardensport bestaat echter nog steeds en vooral veel jonge meisjes vinden paarden harstikke leuk. De wens van vele jonge meisjes is dan ook om een paard of pony te krijgen.

Die wens ging in vervulling voor het meisje uit de onderstaande video. Het meisje leert paardrijden op een pony. Het gaat aardig maar dan valt ze van het paard af doordat ze niet goed zat. Wat de pony dan doet is echt leuk om te zien!

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook!  

 

Bron: ongelooflijk.co