Motorbende stopt aan de kant van de weg. Wat ze ontdekken? Ik moet er van huilen.

Rhonda Thill neemt het leven dag voor dag nadat haar echtgenoot Randy vorige maand overleed tijdens een motorongeluk. Maar het is de onverwachte steun van een groep bikers dat haar er doorheen sleept. In de dagen na de dood Van Randy realiseerde ze zich dat zijn trouwring ontbrak toen ze naar de begrafenisondernemer ging. Ze wist dat hij de ring had gedragen dus ze probeerde deze terug te vinden.

motorbende-1024x535

Ze vertelde over haar zoektocht aan een vriend die een enthousiaste motorrijder is. Voordat ze het wist ging het verhaal rond als een vuurtje in de hechte biker groep en plotseling kwamen mensen die ze niet kende samen om de ring te gaan zoeken.  De groep bikers ging naar de plaats van het ongeluk en gingen op handen en voeten in de hoop de trouwring te vinden. Na drie kwartier zag een van hen een gouden ring. Ze zagen dat het klopte met de beschrijving die Rhonda had gegeven dus ze sprongen op hun motors en gingen de ring naar de weduwe brengen.

“Het was waarschijnlijk de eerste keer na het overlijden van Randy dat ik weer kon lachen, nadat ik klaar was met huilen, want ik was er zo blij mee,” vertelt Rhonda.

“De groep mensen die samenwerkte om de ring voor mij te vinden zijn bikers. Vaak hebben deze mensen een slechte reputatie maar ze hebben de grootste harten in de wereld,” zei ze. “Zij zijn de eersten die opstaan om een mens te helpen.”  DEEL dit geweldige verhaal met al je vrienden op Facebook.