Na zijn adoptie denkt dit varkentje dat hij een hond is. Je zult je een breuk lachen met hoe hij zich gedraagt!

Het is niet ongebruikelijk dat een dier een ander dier adopteert.

We hebben allemaal al wel foto’s gezien van dieren die de baby’s van andere dieren adopteren.

Dit verhaal is echter een beetje anders. Het gaat over hoe een dier een totaal ander dier adopteerde. Het gaat over een geadopteerd dier dat zich meer en meer als zijn adoptiefamilie begon te gedragen.

Dexter is een minivarken. Als baby verloor hij zijn thuis en was wanhopig op zoek naar een nieuwe familie.

De eerste familie van Dexter adopteerde hem omdat ze dachten dat hij klein zou blijven. Maar met de tijd werd Dexter groter dan verwacht.

Minivarkens kunnen groeien tot 30 kg en meer.

Met de tijd besefte de familie van Dexter dat ze niet langer voor hem konden zorgen. Hij werd naar een asiel gebracht totdat ze een nieuwe familie voor hem zouden kunnen vinden.

Uiteindelijk werd Dexter in een pleeggezin geplaatst. Daar had hij een moeder en drie andere pleegdieren, allemaal honden.

De moeder van Dexter hield zielsveel van hem en ze voelde dat het haar missie was om een eeuwige thuis voor hem te vinden. Ze bleef zoeken, zij het zonder succes.

Uiteindelijk besefte ze dat die eeuwige thuis gewoon bij haar was. Ze adopteerde hem definitief.

Wat het verhaal van Dexter zo uniek maakt is niet de adoptie zelf. Het is wat hij daarna deed. Hij ontwikkelde nieuw en eerder bizar gedrag.

Dexter begon zich meer en meer als de drie andere honden te gedragen. Houston, Diesel en Moose adopteerden Dexter met plezier en dachten niets bijzonder over zijn hondachtige gedragingen.

Vooral Dexter en Moose werden erg hecht. De twee hollen samen in de tuin en zitten elkaar constant op de hielen. Ze werden de beste vrienden. Ze zwemmen samen, knuffelen tegen elkaar aan en worstelen als echte puppy’s.

Het leven van Dexter kende een moeilijke start. Maar de rest van zijn leven is gevuld met een familie die onvoorwaardelijk van hem houdt, ongeacht of hij zich nu als een hond of een varken gedraagt.

DEEL dit hartverwarmende bericht met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Animals Melt My Heart