NOS-marionet Dominique van der Heyde legt per ongeluk het mediakartel bloot en verwijdert razedsnel de tweet!

Helaas hebben wij de screenshots. Jammer dan, Dominique, je hebt jezelf én je collega’s verraden. Bedankt he!

Zoals Forum voor Democratie-lijsttrekker Thierry Baudet het steevast over het “partijkartel” heeft, om duidelijk te maken dat de traditionele partijen feitelijk één pot nat zijn en samen de boel bedonderen, haal ik dagelijks uit naar het mediakartel. Het mediakartel zijn de oude, gevestigde media. Vaak de ‘publieken,’ maar tegenwoordig hoort ook RTL Nieuws erbij. Het zijn zogenaamd verschillende omroepen, kranten, magazines en programma’s, maar inhoudelijk zijn ze nauwelijks van elkaar te onderscheiden. Ze zijn allemaal hard-links, anti-rechts, politiekcorrect tot op het bot, en pro-multikul.

Lees maar wat ik daarover zei in een interview met de Volkskrant. Of met de NRC.

Hilarisch genoeg ontkennen de betrokken media altijd dat ze een kartel vormen. Die Van der Galiën is gek! Hij verzint het! Hij ziet samenzweringen waar die niet bestaan! Flauwekul! ‘We’ doen ‘ons’ werk gewoon! ‘We’ zijn kritisch, zoals ‘het’ hoort. ‘We’ zijn kritisch op iedereen!

En meer van zulks hypocriet gezever.

Helaas voor de andere leden van het mediakartel versprak verschreef Dominique “Mrs. NOS” van der Heyde zich onlangs op Twitter. Kijk maar wat ze schreef:

Daar staat dus:

De pers moet zich niet uit elkaar laten spelen. Zo collega’s, dat wilde ik even zeggen. Om meerdere redenen”

Oh? De pers vormt dus wel degelijk één groot blok? En Van der Heyde verbaast zich erover dat dit blok zich “uit elkaar laat spelen” door de PVV (want daar ging het natuurlijk weer eens over)?

Wat is er gebeurd met het talking point dat het mediakartel niet bestaat en dat linkse nepjournalisten allemaal onafhankelijk van elkaar werken en hartstikke neutraal en objectief zijn?

Helaas werd het NOS-poppetje hier al snel op aangesproken door anderen, waaronder het Twitter-account van Forum voor Democratie. Van der Heyde moest toen kiezen: ze moest het kartel dan toch maar te vuur en te zwaard verdedigen… of ze moest de boel zo snel mogelijk onder het tapijt vegen. Raad eens waar ze voor koos? Juist: ze verwijderde de tweet razendsnel.

Jammer genoeg voor mevrouw de propagandist lette Forum voor Democratie goed op. De partij van Thierry Baudet is niet van plan om haar hiermee weg te laten komen. Voor de goede orde meldt de nieuwe partij daar meteen even bij dat Van der Heyde’s arrogante geblaat eens te meer reden is om de NPO te saneren:

Zo is het maar net! Weg met het mediakartel, weg met de NOS, en vooral: weg met Dominique van der Heyde!

Bron: Dagelijksestandaard.nl