Onbeschofte man spelt vrouw in supermarkt de les – maar haar ad rem antwoord doet het internet juichen!

Onbeschofte en onaangename mensen vind je overal, en daarmee omgaan is een kunst op zich. Schreeuwen helpt zelden – je kiest beter voor een slimme aanpak!

Dus ik had eindelijk een baantje te pakken als ontvangstbediende in een supermarkt. Een uitstekend baantje maar de eerste dag werd ik meteen voor de leeuwen gegooid.

Nadat ik zowat twee uur aan het werk was, kwam er een luidruchtige, onaantrekkelijke man met twee kinderen de winkel binnengewandeld. Hij bleef maar op z’n kinderen schelden, waardoor de andere klanten de man beschaamd aankeken.

Ik hield het hoofd koel en begroette hem volgens het boekje: “Goeiemorgen en welkom in onze supermarkt.”

Ik vroeg dan: “Mooi kinderen heb je daar. Zijn het tweelingen?”

De lelijke man stopte en stopte even met schelden om te zeggen: “Verdorie nee, het zijn geen tweelingen. De oudste is 9 en de andere is 4. Waarom denk je in godsnaam dat het tweelingen zijn? Ben je blind en dom of zo, idioot!”

Ik keek hem ijzig kalm aan en antwoordde: “Ik ben noch blind noch dom, mijnheer. Ik kon gewoon niet geloven dat er iemand twee keer met je geslapen heeft. Nog een prettige dag en dankjewel om onze winkel te bezoeken.”

De hele winkel juichte!

DEEL als je gelachen hebt!

Bron en afbeelding: The Laugh Bible