Ondanks de waarschuwingen van haar arts dronk ze 28 Red Bulls per dag. Op een dag werd ze wakker en gebeurde er DIT!

Een moeder van drie kinderen uit Noord-Ierland moest onlangs in het ziekenhuis opgenomen worden toen ze op een dag wakker werd en helemaal niets meer kon zien. Nadat de dokters idiopathische intracraniale hypertensie of IIH bij haar vaststelden, vertelde ze over haar ongezonde verslaving.

De zwaarlijvige 26-jaar oude dame consumeerde dagelijks gemiddeld 28 blikjes Red Bull – ongeveer 23 meer dan het aanbevolen maximum. Nu had haar bizarre verslaving haar een van de meest kostbare zaken in het leven gekost: haar zicht.

redbull

In een interview aan de Daily Mail vertelde Lupari “Ik leed al gedurende vijf jaar lang aan migraineaanvallen en hoofdpijn maar ik negeerde het gewoon door pijnstillers te nemen. Dan verdween mijn zicht en kon ik mijn hoofd zelfs niet meer optillen. Ik belandde 6 dagen in het ziekenhuis.”

Zes dagen in het hospitaal terwijl haar kinderen god weet waar waren – wellicht niet het beste voorbeeld van goed ouderschap. Gelukkig is ze ondertussen van het spul af sinds ze werd opgenomen in het ziekenhuis op 18 juni vorig jaar.

Ze verloor ondertussen 15 kg, maar nog minstens 30 te gaan voor ze echt symptoomvrij kan leven. Dit soort van ziektes toont aan dat je gelukkig en goed in je vel voelen in ding is, maar dat overgewicht wel degelijk tot vreselijke aandoeningen kan lijden.

Wist jij dat buitensporige consumptie van Red Bull tot blindheid kan leiden? Deel het verhaal van deze arme vrouw vandaag nog!