Onverslijtbaar! Na 5 decennia bezorgt deze nummer 1 hit me nog steeds de rillingen. Ken je hem nog?

Het lijdt geen twijfel dat muziek je je hele leven kan bijblijven. Een goed nummer vindt de weg naar je ziel om er voor altijd een plaatsje te hebben. Dat is waarom bands als de Rolling Stones op hun 80 nog altijd op het podium staan. Dat is waarom “Gimme Shelter” vandaag nog altijd gedraaid wordt. Maar 50 jaar geleden in 1965 was de nummer 1 song “You’ve Lost That Loving Feeling” van The Righteous Brothers. Beluister dit meesterwerk nu!

nummer

50 jaar geleden was dit nummer van The Righteous Brothers de rage van het moment. Het was het vijfde grootste nummer van 1965. Maar daar stopte de faam niet. In 1986 maakte het zijn comeback naar aanleiding van de Top Gun. Er bestaat geen enkele twijfel waarom dit nummer de tand des tijds kon doorstaan. Als je niet meer zeker weet hoe het klinkt, beluister het dan hieronder!

We hebben twee video’s voor je klaarstaan. De eerste is van The Righteous Brothers, Bill Medley en Bobby Hatfield die het liedje 50 jaar geleden in 1965 zongen. Het nummer werd geschreven door Barry Mann, Phil Spector en Cynthia Weil. De producer was de beroemde Phil Spector.

De tweede video toont ons The Righteous Brothers die het nummer opnieuw zingen in 2003 toen ze in de Rock’n Roll Hall of Fame werden opgenomen.

DEEL dit stukje tijdloze nostalgie met iedereen die je kent!