Papa overlijdt plotseling. Dan vindt zijn zoontje een mysterieuze doos bij zijn grafsteen. Als hij het opent kan hij zijn ogen niet geloven.

Het begon zoals een doodgewone dag. Cody Wells gaf zijn verloofde Danielle en hun zoon Braxton een afscheidskus en vertrok voor zijn werk naar het politiekantoor. Toen er later op de dag aan de deur geklopt werd, dacht ze dat Cody zijn sleutels vergeten was. Maar toen ze de deur opende, stonden er twee politieagenten die uitlegden dat de auto van Cody van de weg was geraakt en tegen een boom geknald was. Hij was dood.

Op dat moment lagen al haar dromen aan diggelen. Kapot van verdriet was ze vastbesloten om de nalatenschap van Cody levendig te houden voor haar zoontje. De twee bezochten het graf van Cody elke dag.

Maar op kerstdag vonden ze iets dat hen perplex achterliet. Naast de grafsteen stond een mysterieus ingepakt cadeautje.

We weten allemaal dat Cody zijn zoontje geen geschenkje kon geven, maar Braxton was ervan overtuigd dat papa “vanuit de hemel naar beneden was gevlogen om hem te verrassen.”

Danielle achterhaalde achteraf dat het geschenk werd achtergelaten door Chris Blake, die de grafsteen van Cody ontworpen had. “Gewoon de glimlach op zijn gezicht zien, betekende de hele wereld voor me”, vertelde hij.

Bekijk het fragment hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeelding: So Share This