Papa overlijdt voor de bruiloft – dan vraagt een stem in de kerk aan de bruid om zich om te draaien.

Kort voor Andrea met de liefde van haar leven zou trouwen, sloeg het noodlot toe. Haar vader Mark kwam plotseling aan kanker te overlijden. De hele familie was teneergeslagen over het verlies van de geliefde vader en echtgenoot.

Het was vooral pijnlijk voor Andrea die niets liever wilde dan haar vader die haar naar het altaar zou begeleiden.

Maar ondanks het verdriet vond diepe liefde een manier om aan dit verhaal een happy end te breien.

Toen de grote dag aangebroken was, werd de rouw nog altijd sterk gevoeld. Ze had gehoopt dat hij haar naar het altaar zou begeleiden en dat ze samen de eerste dans zouden kunnen opvoeren.

Vele vrouwen kunnen getuigen over de bijzondere band die ze met hun vader hebben. Maar er bestaat ook een bijzondere band tussen broers en zussen. En bleek dat de broer van Andrea, Andrew, een geweldige verrassing voor zijn zus had.

Na de plechtigheid nam Andrew de microfoon. Andrea was verbluft. Wat was er aan de hand?

Er viel een stilte in de zaal en alle ogen waren gericht op Andrew. Bleek dat hij zijn eigen nummer had samengesteld voor deze aangelegenheid. Een lied dat hun vader en het huwelijk van zijn zus eerde.

Vervolgens verschenen de opa en de andere broers een voor een op het toneel voor een speciale dans met de bruid.

Een huwelijk is een herinnering voor het leven, en dat is voor Andrea zeker het geval. Ze verloor haar vader aan kanker, maar werd herinnerd aan de liefde in haar familie, en aan de nauwe band met haar broers.

Bekijk de prachtige video hieronder en DEEL dit met je geliefden!

Bron en afbeeldingen: Newsner