Papa wandelt kamer van zijn zoon binnen en beseft dat er iets grondig fout is – Dan vindt hij een briefje dat hem doet schaterlachen!

Iedereen die kinderen heeft weet dat ze in hun tienerjaren best koppig en moeilijk kunnen zijn. Met hun hormonen die op hol slagen, verbreden ze hun interesses, en willen ze nieuwe vrienden maken, in dit geval vriendinnetjes.

Deze tiener had zich in de nesten gewerkt en papa was niet zo gelukkig, dus bedacht hij een geniale manier om de situatie te kalmeren.

Op een avond stapte zijn vader zijn kamer binnen en vond een briefje met de volgende tekst:

“Liefste papa,

Het is met diepe spijt en berouw dat ik je een briefje schrijf. Ik moest vertrekken met mijn nieuwe vriendin omdat ik een scene met jou en mama wilden vermijden. Ik voel echte passie met Stacy, en ze is zo lief, maar ik wist dat je onze relatie niet zou goedkeuren omwille van haar piercings, tattoos, strakke motorkledij, en het feit dat ze veel ouder is dan mij.

Maar het is niet alleen de passie, papa, ze is zwanger.

Stacy zei me dat we samen heel gelukkig zouden zijn. Ze heeft een camper in het bos, en heeft een hele voorraad brandhout voor de winter. We dromen ervan om nog veel meer kinderen samen te hebben.

Stacy opende mij de ogen dat marihuana eigenlijk niemand kwaad doet. We zullen het zelf kweken en ruilen met andere mensen in de gemeenschap – voor alle cocaïne en extasy die we willen.

Ondertussen zullen we bidden dat de wetenschap een remedie vindt voor AIDS zodat Stacy zou genezen. Ze verdient het zeker!

Maak je geen zorgen, papa, ik ben 15, en ik kan heus wel voor mezelf zorgen. Ik ben er zeker van dat we op een dag op bezoek zullen komen, zodat je je vele kleinkinderen zou kunnen leren kennen.

Liefs,

Joshua

P.S. Papa, niets van het bovenstaande is waar. Ik ben nu bij Jason thuis. Ik wilde je gewoon laten inzien dat er ergere dingen zijn dan het schoolrapport op de keukentafel. Bel me wanneer de kust veilig is om naar huis te komen!”

Dit verhaal doet al een tijdje te ronden en we weten niet zeker of het waar is. Maar één ding is zeker: het is te grappig om niet te DELEN!

Bron en afbeeldingen: Happiest