Papa zegt tegen zijn zoon, dat hij zijn hoofd omlaag moet houden. Wat hij dan doet gaat VIRAAL…

De laatste tijd is het een toenemende trend van ouders die video’s online plaatsen waarin ze hun kinderen vernederen. Met de kracht van de sociale media en de snelheid waarmee video’s gedeeld worden, denken ouders dat een publieke vernedering de beste bestraffing is.

zoon

Mensen zijn verdeeld over dit type van ouderschap. Sommigen denken dat het creatief en efficiënt is, terwijl anderen geloven dat het onnodig en te verregaand is. De onderstaande vader behoort tot de laatste groep en zijn krachtige boodschap gaat nu viraal.

Wayne, een vader uit Florida, postte onlangs de onderstaande video. Het werd op Facebook al meer dan 14 miljoen keer bekeken! Aanvankelijk lijkt het erop dat Wayne zijn zoon Isaiah wil bestraffen voor zijn slecht gedrag.  Hij laat Isaiah in een stoel zitten met zijn hoofd omlaag, alsof hij zijn haar op een beschamende manier gaat scheren. Maar dan gebeurt er iets verrassends. We zullen het niet verklappen … Kijk zelf maar …

Wat vind jij van de boodschap van Wayne? Laat het ons weten in de commentaren op Facebook en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!