Passagiers rollen met hun ogen als deze 2-jarige het vliegtuig opstapt. Maar wat hij dan doet, smelt hun harten.

Vliegen is niet meer zo leuk als vroeger. Drukke luchthavens, lange rijen, kleine wachtruimtes en gehaaste verbindingen zorgen voor een heleboel stress en ongemak. Doe daar nog een huilend kind bij, en de vlucht wordt voor sommige passagiers algauw ondraaglijk.

Daarom kan je mensen niet verwijten dat ze soms argwanend zijn als een jong kind het vliegtuig opstapt, maar deze kleine kerel legt alle nee-knikkers op de meest schattige manier het zwijgen op.

Alya Jakubaowicz postte een video van haar 2-jarige zoon Guy terwijl die aan boord ging van hun vlucht van Kansas City naar Chicago, en op slechts enkele dagen tijd veroverde hij miljoenen harten omwille van de prachtige manier waarop hij alle andere passagiers begroette.

“Mijn zoon op pad, in een poging om de harten van de andere vliegtuigpassagiers te winnen, en in de hoop de volgende Southwest ambassadeur te worden”, grapte Alya op Instagram. “Hij maakt vliegen door de vriendelijke wolken vuistje per vuistje nog vriendelijker!”

Terwijl sommige passagiers nog verveeld keken toen ze Guy zagen toekomen, had iedereen na een korte ontmoeting met hem een brede glimlach op hun gezicht.

We hopen dat Guy zijn vriendelijkheid blijft tentoonspreiden naarmate hij ouder wordt. Iets zegt ons dat we ons hierover geen zorgen hoeven te maken!

DEEL deze hartverwarmende video met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Facebook en So Share This