Politieagent dwingt vrouw om haar koffer te openen – maar beseft niet dat ze hem achter z’n rug aan het filmen is.

Ontmoetingen met de politie zijn vaak erg naar. Voor een vrouw die onderweg was naar een interview boezemde de ontmoeting met een agent haar aanvankelijk angst in. Enkele ogenblikken later vroeg de politieagent aan de vrouw om haar koffer te openen. De vrouw greep haar camera en begon te filmen. Maar wat er dan gebeurde, was iets wat ze nooit verwacht had.

Chy-Niece Thacker was onderweg naar een interview voor een baantje toen ze door een politieagent aan de kant werd gezet. Ze ging meteen langs de kant, zette haar motor uit en wachtte tot hij aan haar raampje stond.

De politieagent, officier Jenkins, had gemerkt dat haar twee remlichten stuk waren – iets wat ze nauwelijks kon geloven aangezien ze deze lichten recent nog had laten vervangen. Ze legde de agent uit dat een mecanicien van Firestone nog 600 dollar had gevraagd om de bedrading van de auto te testen.

Chy-Niece bereidde zich al voor op de boete die de agent haar ongetwijfeld zou geven. Maar in plaats daarvan deed hij iets ongelofelijk.

Jenkins vroeg de vrouw om haar koffer te openen. Hij keek dan naar de bedrading achter de lichten – en begon een beetje met de kabeltjes te spelen.

Enige tijd later was het probleem opgelost en de remlichten van Chy-Niece werkten weer perfect.

Verbluft door het vriendelijke gebaar van Jenkins documenteerde ze hun ontmoeting later op Facebook.

“Hij had me gemakkelijk een boete kunnen geven, maar officier Jenkins stapte even uit zijn rol en werd even mecanicien om ervoor te zorgen dat ik veilig was”, schreef ze op Facebook.

DEEL dit verhaal als je vindt dat we meer zo’n agenten nodig hebben!

Bron en afbeeldingen: Facebook en Newsner