Politieagent merkt bejaarde dame op die alleen staat te dansen. Dashcam legt het moment vast als ze haar voertuig stopt.

Politieagenten hebben de unieke kans om ons te zien hoe we echt zijn. Elke dag zien ze het beste in ons, maar ook het slechtste. En soms betrappen ze ons ook op onbewaakte momenten, bijvoorbeeld wanneer we aan het dansen zijn.

Op 92-jarige leeftijd heeft Millie Seiver uit Austin haar passie voor dansen nog niet verleerd. Ze houdt van dansen, zij het zonder podium. Ze danst op straat. Politieagent Kim Lenz zegt dat ze Seiver voordien al wel eens gezien had. “Ik heb haar enkele keren gezien toen ze helemaal alleen stond te dansen. Ze vrolijkt m’n dag op.”

Op die bijzondere dag besloot de agente meer te doen dan gewoon te zwaaien en te lachen toen ze Seiver zag dansen. Lenz sprong uit haar auto en begon een praatje te slaan met de dame.

Seiver vertelde dat ze elke dag gaat wandelen maar dat ze soms iets meer doet dan dat. “Als ze het wandelen een beetje beu is begint ze te dansen”, vertelde Lenz.

Lenz besloot om zich ook aan enkele danspasjes te wagen. Ze vond het radiostation waar Seiver naar luisterde en liet het door de boxen van haar auto knallen. Gelukkig liep de dashcam om dit mooie moment vast te leggen.

Bekijk het hartverwarmende fragment hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Liftable