Politieagenten plaatsen delinquente op de achterbank. Camera legt het gestoorde moment vast waarop ze uit haar handboeien glipt & de auto steelt.

De politie van Lufkin in Texas deelde een video die een tafereel toont dat zo uit een actiefilm zou kunnen komen. De video gaat nu viraal omwille van de gestoorde situatie. De politie beantwoordde een oproep over een winkeldiefstal en arresteerde Toscha Far Sponsler. Ze sloegen de verdachte in de boeien en plaatsten haar op de achterbank van hun voertuig terwijl ze hun verslag afwerkten.

De video van in het voertuig toont ons wat er vervolgens gebeurde. Sponsler deed haar gordel uit en begon aan de handboeien te werken.

Na een minuutje of twee had Sponsler een hand vrij. Ze keek even rond of de politieagenten haar in de gaten hielden en bracht haar beide handen dan voor haar lichaam. Sponsler klom vervolgens op de bestuurderszetel van de auto.

Plotseling begon de auto te bewegen. Ze probeerden de auto te stoppen en de deur te openen, maar het was te laat – Sponsler was vertrokken.

Het enige wat de agenten dan nog konden doen, was om versterking bellen. De sirenes van de achtervolgende voertuigen lijken haar niet af te schrikken terwijl ze er met een rotvaart vandoor gaat.

Uiteindelijk verloor Sponsler de controle over het stuur en strandde langs de kant van de weg. De politieagenten benaderden haar met getrokken wapens.

Toen Sponsler de auto weigerde te openen, brak een agent een raampje en baande zich naar binnen. Ze sleepten haar uit de auto en arresteerden haar opnieuw, ditmaal met nog wat extra aanklachten in hun verslag.

De video eindigt met een komische noot als een van de agenten een nieuw, veiliger afscheidingsraampje in het voertuig installeert.

DEEL deze virale video met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Liftable