Raampje van drive-in gaat dicht. Man springt op de achterbank en zet puppy vooraan voor een hilarische grap!

Dit is een klassieke setting voor een drive-in grap. De video werd gepubliceerd door de internetter Big Daws op zijn YouTube-kanaal BigDawsTV, en het werd al meer dan 2,6 miljoen keer bekeken.

Big Daws uit Kansas staat bekend om zijn beroemde grappen. In deze video wisselde hij aan het raampje van een drive-in van plaats met zijn hond genaamd Bear.

Morning hike with my boy Bear 🐶

A post shared by Daws 🐐 (@bigdawstv) on

Dawson bestelde zijn eten bij de werknemers. Terwijl de personeelsleden hun rug draaiden, sprong hij op de achterbank terwijl hij zijn bruine labrador op de bestuurderszetel liet plaatsnemen.

En het internet kan meegenieten van de reacties. Een verwarde medewerker probeerde uit te vissen hoe hij zijn werk zou kunnen doen. Hij keek met het eten in de zijn handen naar de hond en zei: “Ik kan je dit niet geven. Dit is menseneten.”

Een vrouw keek uit het raampje en riep: “Deze persoon is geen persoon meer.” Buiten beeld horen we een andere medewerker zeggen: “Is dit magie?” Een andere vrouw gaf de hond wat water in afwachting van de terugkeer van zijn eigenaar.

Het is geen wonder waarom miljoenen mensen dol zijn op deze video. DEEL deze hilarische video met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Liftable