Restaurant laat interessant briefje achter voor dakloze persoon die in het afval snuffelt.

Een filiaal van Little Caesar liet een briefje achter voor een dakloze persoon die door hun afval woelde. Eerder dan hem te negeren, besloten ze om deze persoon een beetje liefde te tonen door hem een briefje te schrijven. Rachel Nistler tweette een foto van het berichtje om er zeker van te zijn dat dit restaurant de nodige erkenning zou krijgen.

Het briefje leest:

“Aan de persoon die in onze vuilbakken woelt voor z’n volgende maaltijd. Je bent een mens en je bent meer waard dan een maaltijd uit een vuilbak. Kom tijdens onze openingsuren alsjeblieft even binnen voor een paar gratis stukjes pizza en een glaasje water. Geen vragen.”

Het restaurant wordt geleid door Mike Stevens en zijn vrouw Jenny. Het is overigens niet hun eerste initiatief ten voordele van de dakloze gemeenschap. In het verleden doneerde hij al pizza aan het Leger des Heils en andere opvangcentra.

Mike zei dat ze de pizza vers houden. Dus als pizza na 30 minuten niet verkocht wordt, doen ze het in de diepvries om aan dakloze personen te geven. Daarbovenop staat er in het restaurant een collectebus om geld voor de daklozen in te zamelen.

Sinds 2015 deelde het restaurant al meer dan 90.000 stukjes pizza aan daklozen uit. Hun klanten vinden het geweldig wat ze doen en dat vinden wij ook! DEEL om dit initiatief een hart onder de riem te steken!

Bron en afbeeldingen: Gladwire