Roedel honden valt 97-jarige vrouw aan – Dan duikt er vanuit het niets een onwaarschijnlijke held op.

In een ideale wereld zouden alle dieren schattig, knuffelbaar en aardig zijn. Maar dat is helaas niet altijd het geval.

Tijdens een tafereel dat zo uit een horrorfilm zou kunnen komen, was een 97-vrouw bloemen aan het plukken in haar tuin toen er plotseling vier pitbulls opdoken en naar haar begonnen te rennen.

Het is eerder raar dat honden zich gewelddadig gedragen, maar het is belangrijk dat we dit de honden zelf niet verwijten, en in plaats daarvan focussen op de manier waarop hun eigenaars hen behandelen.

Maar dat is een schrale troost voor een oude vrouw die op het punt stond om door vier honden verscheurd te worden.

Ze was doodsbang en dacht dat haar dagen geteld waren. Maar wist zij veel dat een viervoetige held haar zou komen redden.

Op 97-jarige leeftijd houdt Sophie Thomas nog altijd van tuinieren, en op een mooie dag genoot ze enkele jaren van het goede weer en besloot ze om bloemen te plukken in haar tuin.

Maar helaas veranderde de dag van Sophie in een nachtmerrie toen ze plotseling werd aangevallen.

Volgens de Digital Journal waren de vier pitbulls van haar buur door het raam ontsnapt. En dan begaven ze zich op volle snelheid richting Sophie.

“Plotseling kwamen die vier pitbulls aangelopen en omsingelden me. Ze bleven maar rondjes lopen. Een van hen beet naar me en ik sloeg hem op het hoofd, waarna hij even afhield. Dan kwam er een andere hond op me af en ik verstijfde van angst. Ik gaf hem een slag. En dan plotseling sprong mijn kat tussen hen in”, zegt Sophie Thomas.

De naam van deze onwaarschijnlijke held is Tiger.

De dappere kat leidde de aandacht af, en de pitbulls begonnen haar op te jagen.

Dankzij het snelle denken van Tiger kon Sophie veilig en wel naar binnen lopen. Terwijl ze haar wondde verschoonde, dacht Sophie aan haar geliefde Tiger en was er zeker van dat ze zwaargewond was.

Maar toen Sophie door het venster keek, zag ze tot haar grote verrassing dat Tiger haar ongedeerd stond op te wachten.

“Ik weet niet wat er gebeurd zou zijn moest mijn kat niet tussenbeide gekomen zijn”, zegt Sophie.

“Ze is erg aan me gehecht en volgt me overal. Ze is erg vriendelijk met me omdat ik alleen woon”, zegt Sophie.

De eigenaar van de honden, de buur van Sophie, verweet haar zoon dat hij het raam had opengelaten. De buurvrouw hield vol dat haar honden niet agressief zijn, maar toch moest ze een boete van 300 dollar betalen en moesten haar honden 10 dagen in quarantaine verblijven.

Godzijdank is alles goed afgelopen – bedankt, dappere Tiger!

DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Newsner en Digital Journal