Student gaat naar schoolbal en voelt zich top. Dan bekijkt een lerares haar borsten en ziet het…

Tiffani Taylor was net zoals elke andere student verheugd om naar het bal te gaan. Ze kocht zich een prachtige jurk en vertrok met haar klasgenoten uit Maryland naar het dansfeest. Toen ze arriveerde, keek een lerares haar toe en maakte een opmerking die haar in tranen deed uitbarsten. We kennen dit soort pestgedrag wel, maar niet van leraars ten opzichte van studenten.

bal

De lerares vertelde haar: “Grote meisjes moeten zich afdekken”. De lerares vond dat Tiffani teveel borst liet zien. Dan dwong ze Tiffani om de hele avond het jasje van de directrice te dragen. Bedenk je wel dat dit jasje de decolleté van het meisje zelfs niet helemaal bedekte. Tiffani rende naar het meisjestoilet en begon te huilen. Een goede vriend van Tiffani besloot om een foto van haar te delen om uit te leggen wat er gebeurd was. De post ging viraal met meer dan 11.000 shares en 40.000 likes.

Misschien nog het meest interessant is dat de school helemaal geen beleid heeft als het aankomt op kledij voor het bal. Geen enkel meisje werd geviseerd omwille van haar jurk, alleen zij werd eruit gepikt. Zelfs al zou Tiffani een of andere schoolregel overtreden hebben, zijn we ervan overtuigd dat er toch een betere manier was geweest om haar dat te melden.

Vind jij dat ze teveel liet zien? DEEL dit verhaal als je vind dat de lerares dit met meer tact had moeten aanpakken.