Takelwagenbestuurder ziet een gecrashte auto in de berm. Als hij ziet wie erin zit, is hij geschokt!

We proberen je vaak positieve verhalen te vertellen die je dag beter maken. Positivisme is belangrijk want het helpt je door je dag heen. We vertellen verhalen over mensen die de maatschappij beter maken en vandaag hebben precies zo´n verhaal voor je.

Het verhaal gaat over een chauffeur van een takelwagen. Deze mensen zijn natuurlijk heel belangrijk in een wereld vol met motorvoertuigen. Ze redden uit de penarie je als je klapband hebt of als je accu’s leeg is.

De man heet Robert Hooper, en zijn oplettendheid heeft ervoor gezorgd dat een man gered is van de dood.

Robert was bezig met het helpen van een oudere dame die gestrand was aan de zijkant van de snelweg. Toen Robert de auto aan het weg takelen was, zag hij een andere auto in de berm liggen.

Hij haastte zich naar de flink beschadigde auto en was geschokt toen hij een lichaam zag. Hij dacht dat de inzittende overleden was maar toen hoorde hij de man zachtjes om help roepen.

Robert belde meteen 911 en zorgde ervoor dat de inzittende kalm bleef. Binnen enkele minuten waren de ambulance medewerkers ter plekke en werd de man naar het ziekenhuis vervoerd.

Acties zoals deze zijn de dingen die de wereld verbeteren. Solidariteit, goedheid en liefdadigheid zijn dingen waar de maatschappij nooit genoeg van kunnen krijgen.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Vergeet niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook!

 

Bron: ongelooflijk.co