Toen ik in haar auto stapte en een wasknijper bij de airco zag, vond ik dat nogal vreemd. Haar reden? GENIAAL!

Niemand houdt van een slecht ruikende auto, of het nu van de sportkledij van de kinderen is of lege bierflesjes. Het is gewoon walgelijk.

Velen van ons kopen luchtverfrissers voor onze auto’s, maar deze bevatten gewoonlijk veel chemicaliën met ongekende gevolgen voor onze gezondheid.

Gelukkig is er een natuurlijk initiatief in het bijzonder voor autoventilatoren: een eenvoudige wasknijper!

airco

Als je een paar druppels van je favoriete parfum op de wasknijper giet, zal het hout heerlijke geur absorberen. Als je de wasknijper op je ventilator aanbrengt, zal de geur zich in je hele auto verspreiden.

Een andere geweldige truc om geurtjes te bestrijden, is door je vuilnisbakken af te dekken met oud krantenpapier. Dit heeft twee voordelen: het hergebruiken van oude kranten en een materiaal dat de geur van je afval absorbeert.

In de keuken is vanille dan weer een prachtig instrument. Je kunt je hele huis heerlijk doen ruiken gewoon door twee theelepels vanille een uurtje lang in de oven op 350 graden te laten opwarmen.

thee

Als je keuken vies ruikt door de klep van de afvalbak kan dit probleem eenvoudig opgelost worden door enkele schijfjes citroen in de vuilbak achter te laten.

Of je kunt zelfs een beetje citroen in ijsblokjes invriezen en de blokjes in je afvoer stoppen om de onaangename geuren te absorberen.

Een andere geweldige truc is door koffiebonen ongewenste geurtjes te laten opslorpen, zoals in een kast of in een andere kamer.

Hieronder kan je een video bekijken met nog meer geweldige trucs en tips om je huis opnieuw heerlijk te doen ruiken!