Toen ik zag dat hij 17 vriezers had, dacht ik dat hij gek was. Maar toen hij ze opende? WAUW!

Toen Allan Law 12 jaar werd, realiseerde hij zich wat zijn levensdoel was: hij was op de aarde gezet om anderen te helpen. Er zijn maar weinig doelen in het leven die zo nobel en bewonderenswaardig zijn. En nu heeft de man uit Minneapolis, Minnesota, een reputatie opgebouwd en een eigen bijnaam verdiend. Waarom? Omdat de “sandwich man” er elke avond op uit trekt om voedsel aan mensen in nood uit te delen.

vriezer

16 jaar lang stond Law in het onderwijs, maar dat gaf hem niet de voldoening die hij voor ogen had. Law ging op pensioen en begon met zijn minibusje door de stad te rijden. Hij schilderde 363 op de zijkant van zijn bestelwagen. Het is niet het aantal dagen dat hij werkt, maar het is het aantal dagen dat de mensen niet aan daklozen denken.

De Sandwich Man is op een persoonlijke missie, een beetje zoals Santa Claus. En zoals je ondertussen al wel geraden heeft, zijn de 17 vriezers in zijn huis allemaal om sandwiches voor mensen in nood te bewaren. Zijn project groeit almaar en bereikt meer en meer mensen. Vorig jaar hielpen 800 plaatselijke handelaars, groepen en kerken hem om eten in te zamelen. In een gemiddeld jaar levert Law meer dan een half miljoen broodjes aan behoeftige mensen.

DEEL de missie van de Sandwich Man met iedereen die je kent!