Van mishandeling geredde puppy werd eindelijk geadopteerd – en heeft de beste reactie als hij zijn nieuwe eigenaar ontmoet.

Joey Wagner is de oprichter van een dierenwelzijnsorganisatie in Nova Scotia. Hij had al wel vaker gehoord over dieren in erbarmelijke omstandigheden. Maar toen hij deze kleine kerel zag, brak zijn hart in duizend stukjes.

Joey had gehoord over een drie maanden oude pitbullpuppy die mishandeld werd. Hij hoorde over zijn toestand, maar wist niet dat het zo erg was. Het kereltje leed aan een ernstig geval van schurft en zijn lichaam stond onder de blauwe plekken en wondjes.

Wagner ging hem ophalen en bracht hem naar een dierenkliniek. Na een tijdje begonnen zijn wonden te helen, maar zijn emotionele wonden lagen nog open.

Nog enige tijd later werd de puppy, die Mojo werd gedoopt, eindelijk weer zichzelf. De adoptieverzoeken stroomden binnen, maar ze hadden nog altijd een probleem. Omwille van de ernst van zijn situatie konden ze hem niet door eender wie laten adopteren. Uiteindelijk mocht Mojo de dierenarts verlaten en naar zijn nieuwe baasje verhuizen. Iedereen wist wie hem zou adopteren, maar Mojo nog niet. Het zou een geweldige verrassing worden.

Mojo werd dan naar zijn nieuwe eigenaar, Joey Wagner, gebracht – zijn redder en beschermengel. En wat was Mojo blij om hem te zien!

Bekijk het hartverwarmende moment hieronder en DEEL dit met elke hondenliefhebber die je kent!

Bron en afbeeldingen: Gladwire