Verlegen jongen kijkt op naar Sneeuwwitje. Maar wat mama op camera vastlegt… Ongelooflijk!

Er is niets zo hartverwarmend dan om een vriendschap tussen een kind en een andere persoon te zien openbloeien. Die persoon kan zowat iedereen zijn: een leraar, een mentor of een ander familielid. Maar voor ouders met kinderen met niet-verbaal autisme is het niet eenvoudig om dergelijke vriendschappen te sluiten. Deze kinderen zijn vaak erg schuchter en reageren niet op vreemden. Maar ze hebben mensen die hen steunen en van hen houden, en wanneer ze zich voor een andere persoon openstellen, kan deze vriendschap iets heel bijzonder worden.

jongen

Amanda is de mama van de tweejarige Jack. Jack is autistisch en niet-verbaal. Ze zegt dat hij verlegen is bij mensen die hij niet kent, dus toen zijn gezin hem mee naar Disney World nam, was hij niet echt happig op die gek geklede figuren.

Dat was het geval tot Sneeuwwitje opdook.

Jack leek op slag verliefd te worden op Sneeuwwitje. En je kunt het zo aan zijn gezichtje zien dat hij haar echt heel erg bijzonder vindt.

Bekijk de onderstaande clip en geniet van de band tussen de twee! DEEL deze prachtige ontmoeting met iedereen die je kent!