Verpleegster geeft pasgeborene aan mama met een kaartje. Maar als ze het leest barst de hele kamer in tranen uit.

Alizah Rodriguez, 19, beviel in New York in het Albany Medical Center. Zij en haar vriend, Devontae Gonzalez, waren verheugd om eindelijk hun dochter, die ze Ezrah doopten, te verwelkomen.

Samen een kind krijgen was een grote stap in hun relatie. Gonzalez was echter klaar voor nog een volgende stap.

Hij wilde haar ten huwelijk vragen. Deze beslissing was niet ingegeven door de emoties van de bevalling.

Voor de geboorte had hij al wat ideeën opgedaan en bekeken. Hij wist dat hij iets speciaal moest doen.


Hij wist dat hij zijn dochter bij het aanzoek moest betrekken omdat de focus helemaal op haar gericht zou zijn. Met de hulp van de verpleegsters werd een slim kaartje gemaakt. Rodriguez kreeg niet alleen de baby maar ook het kaartje. Ze zag dat de voetafdrukjes van Ezrah erop stonden, maar hechtte niet veel aandacht aan de woorden.


Er was wat overredingskracht nodig om Rodriguez het kaartje te laten lezen. Ze veronderstelde dat het een normaal document was en wilde gewoon naar haar pasgeboren baby kijken!

Een deel van het kaartje leest: “Enkele maanden geleden toen jij aan het slapen was, praatte papa via de ‘intermama’ met me en vroeg me om je een boodschap over te maken … Maar ik ben het vergeten dus ik zal papa het je laten vertellen.”

Gonzalez ging door de knieën en opende een doosje met een ring. Alvorens het eigenlijke aanzoek sprak hij zijn liefde voor Rodriguez uit.


Rodriguez antwoorde dolgelukkig “ja!” en de hele kamer barstte in tranen uit.

DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Liftable