VIDEO: Deze baby wilde het bed van de hond gebruiken. Hoe de hond daarop reageert? Haha! Dit MOET je zien!

Het is geheim dat baby’s en honden extreem schattig zijn als ze samen spelen, maar niet iedereen weet hoe lief huisdieren soms wel kunnen zijn. Lea is een lieve Rhodesische Pronkrug. Dit hondenras staat bekend om hun rustige en liefhebbende natuur. Haar baasjes hebben een peuter genaamd Alfred die ervan houdt om met Lea te spelen. Ze hebben een schattige relatie en vaak delen ze hetzelfde territorium in huis.

baby

Op een dag besliste Alfred om het hondenbedje van Lea te stelen en in plaats van boos te worden, raapte ze een deken op zodat de baby in het bedje zou kunnen klimmen om naast haar te kunnen slapen. De ouders konden dit schattige en unieke moment op camera vastleggen en deelden het met de buitenwereld om aan te tonen hoe geweldig honden soms kunnen zijn.

Sommige mensen twijfelen eraan of het wel een goed idee is om grote honden en kinderen samen te laten spelen, maar deze speciale wisselwerking toont ons aan dat twee heel verschillende gezinsleden toch de beste vrienden zijn.

Het is echt fantastisch om te zien hoe de kalme persoonlijkheid van de hond de bovenhand haalt wanneer de peuter zijn geliefde bedje probeert te stelen. Je ziet goed hoe de hond het kleintje zelfs aanmoedigt om het bedje te verkennen.

DEEL deze schattige momentopname met iedereen die je kent!