Vier jonge knapen redden achtergelaten hond die met touwen was vastgebonden!

Terwijl ze op een dag in hun wijk in Detroit onderweg waren, zagen vier vrienden plotseling een hond achter een verlaten huis. Deze jongens, allen vrienden, helpen vaak in hun gemeenschap.

Ze hielpen een dame met haar dozen en tassen toen ze een hond zagen die met een bungeetouw achter een verlaten huis was vastgebonden.

Kenny (13), Kenneth (11), Kevin (7) en Andrew (7) besloten om de pup te redden en haar zo een tweede kans in het leven te geven. De hond bibberde van de koude. Om haar warm te houden, wikkelde een van de jongens haar in zijn jas.

De groep vrienden namen de hond mee naar huis en gaven haar te eten en te drinken. Ze deden wat ze konden om het hun nieuwe vriend Sparkles zo goed mogelijk naar haar zin te maken.

Theresa Sumpter is de oprichtster van Detroit Pit Rescue. Theresa was die dag toevallig in de buurt. Ze en haar team benaderden de jongens met Sparkles. Ze schreef later op Facebook: “Onze helden van de dag! Jonge hondenredders beginnen er vroeg aan.”

Theresa en haar team vroegen de jongens of ze de hond mochten meenemen om haar naar de dierenarts te brengen en een eeuwige thuis voor haar te zoeken.

Een van de jongens zei dat het “geweldig” aanvoelde om deze hond te redden. De vier jongens waren ontzettend trots dat ze de hond van de uithongering en een zekere dood gered hadden.

Hoewel ze verheugd waren, gaven de jongens de hond niet meteen af. “Je kon zo zien dat ze echt van die hond hielden”, zegt Theresa.

“Ze waren erg beschermend over de hond en wilden er zeker van zijn dat ze naar een goede plek ging.”

Later filmde Theresa een interview met de kinderen. Ze bedankte hen omdat ze de helden van de dag waren en verzekerde dat ze een beloning zouden krijgen. Sinds Sparkles bij Detroit Pit Crew is gaat haar gezondheid er aanzienlijk op vooruit.

Het personeel dacht dat ze schurft had, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Sparkles blijkt een erg liefdevolle hond te zijn die goed met kinderen kan opschieten.

Hoe geweldig is het niet dat deze vier jongens het initiatief namen om deze arme hond te redden?

DEEL deze jonge helden met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Dog World en Facebook