Vrouw klaagt tervergeefs bij verhuurder over stankoverlast. Als de politie komt checken wat er loos is… OMG!

Vrouw klaagt over vreselijke geur in haar appartement, maar dan ontdekt ze wat er aan de hand is
Foto: ss

Ze had de verschrikkelijke geurhinder in het appartementsgebouw al verschillende keren gerapporteerd, maar nergens kreeg Kim Begbie gehoor. Pas toen ze de lokale politie van Edinburgh op de hoogte bracht, ontdekte ze wat er echt aan de hand was.

De moeder van twee kinderen had afgelopen dinsdag nog geprobeerd om de eigenaar van het appartementsgebouw op de hoogte te brengen van de stank. Maar daar werd geen gevolg aan gegeven.

Naarmate de dagen voorbijgingen, maakte ze zich steeds meer zorgen om de geur. Toen ze ook last kreeg van een immense vliegenplaag, nam ze contact op met de politie.

“De politieagenten kwamen na amper tien minuten aan”, zegt Kim Begbie. “Ze hebben meteen de deur ingetrapt van de flat boven die van mij. Helaas vonden ze daar het lichaam van een oude man die al enige tijd geleden overleden was.”

Eerdere geurhinder

“De politie van Edinburgh heeft donderdag gereageerd op een oproep van een ongeruste bewoonster uit Northfield Avenue”, klinkt het. “Nadat we het appartement binnengegaan waren, vonden we het lichaam van een 73-jarige man. Er is geen sprake van verdachte omstandigheden.”

Ook vorig jaar had Begbie al eens geklaagd over de geurhinder van haar bovenbuur. Toen werden er tientallen zakken vuilnis uit zijn appartement gehaald. Nadien werd beloofd om wekelijks op controle te gaan bij de bewoner om hem bij te staan. Maar dat was dus niet gebeurd.

Bron: nieuwsblad.be