Vrouw laat haar telefoon in de zee vallen. Omstaander filmt beelden die niemand snel zal vergeten.

Toen de 27-jarige Teressa Cee haar koffers pakte om naar de Bahama’s op vakantie te vertrekken, plande ze om van het kristalheldere water en de maagdelijke stranden te genieten. Maar ze had nooit verwacht dat ze zo’n dichte en persoonlijke ontmoeting met de zeewezens zou hebben.

Als professionele danseres van het Miami Heat dansteam is Teressa het wel gewend om in de schijnwerpers te staan, maar het is haar laatste komische Facebookpost die helemaal viraal gaat. De ontmoeting van Teressa met een ontzettend aardige dolfijn werd bijna 26.000 keer gedeeld en lokte meer dan 53.000 reacties uit. De video is ronduit schattig!

De 27-jarige Teressa kirde van plezier toen de dolfijn haar een geweldige dienst bewees. Teressa werd gefilmd op een drijvend platform in de zee. Om haar telefoon te beschermen vroeg ze aan iemand anders om er zorg voor te dragen.

Maar helaas had die persoon glibberige vingers en liet hij de telefoon per ongeluk in het water vallen. Het begon snel naar de bodem van de lagune te zinken.

Teressa had eerder vriendjes gemaakt met een dolfijn genaamd Cacique toen ze eerder met hen zwom. Tot grote verrassing van Teressa zwom haar nieuwe vriend naar de bodem van de lagune om haar telefoon op te rapen.

De dolfijn kwam terug naar boven gezwommen met de telefoon in zijn mond. We horen Teressa luid lachen terwijl de dolfijn de telefoon in haar handpalm laat vallen.

Teressa zelf beschrijft het moment als het “schattigste ooit.” Ze gaf toe dat haar telefoon wellicht nooit meer zal werken, maar dat het toch een geweldige ervaring was. Haar telefoon mag dan wel verloren zijn, ze heeft er iets voor in de plaats gekregen dat ze nooit meer zal vergeten!

Bekijk dit ongelofelijke moment hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Life Aspire