Walgend trekt de moeder haar dochter bij de 127 kg wegende biker weg. Wat hij haar dan meegeeft, moet ze goed in haar oren knopen.

Onder iedere ruwe bolster schuilt een zachte pit. Dat bewijst niets meer dan dit verhaal! Als een struise biker met tattoos een klein meisje groet, trekt de moeder haar vol walging bij hem weg. De in het leder gehulde man is diep gekwetst. Dus besluit hij op Facebook een open brief te posten om een en ander duidelijk te maken. Het resultaat veroverde het hele internet! Maar lees zelf maar:

Aan de familie met de rode SUV die bij Tim Horton’s donuts kochten,

Ja, ik ben een 127 kg wegende kerel met een motorfiets en vol tattoos. Ik ben lasser, ik ben luidruchtig, ik drink bier, ik vloek en ik zie eruit alsof ik je ziel er ga uitrukken als je me verkeerd aankijkt.

Maar wat je niet weet: Ik ben al 11 jaar gelukkig getrouwd, mijn kinderen noemen me paps, ik heb een diploma van de hogeschool, mijn moeder is trots op me en zegt me altijd hoe gelukkig ze wel is om een zoon als mij te hebben. Mijn neefjes en nichtjes zijn altijd blij om me te zien, en toen mijn dochter haar arm brak, heb ik meer gehuild dan haar. Ik lees boeken, ik help andere mensen, ik dank onze oorlogsveteranen en ik moest huilen met de film Armageddon …

Dus, als ik de volgende keer lach en je dochtertje hallo zeg en jij neemt haar bij de arm en zegt: ‘Neen mijn schat, we praten niet met smerige bikers’ – denk er dan aan dat je mijn gevoelens gekwetst hebt, want deze ‘smerige biker’ zou de eerste zijn om in je brandende huis te rennen om de goudvis van je dochter te redden, opdat ze toch maar niet droevig zou zijn.

Ware woorden! We kunnen alleen maar hopen dat de arrogante moeder deze Facebookpost ook gelezen heeft en haar dochter bijbrengt dat men mensen nooit op hun uiterlijk mag beoordelen.

DEEL deze belangrijke boodschap op Facebook!

Bron: LittleThings en Facebook / Luc Perreault