Ze bleven de prijs maar verlagen, maar konden het nog altijd niet verkopen. Toen ik de binnenkant zag, wist ik waarom (Foto’s).

Een huis verkopen is best een stresserende aangelegenheid. Je krijgt af te rekenen met vastgoedmakelaars, banken, verzekeringsmakelaars, de belastingen en ontelbare andere problemen. Als je beslist om het helemaal alleen te doen, bespaar je misschien wat geld, maar heb je gegarandeerd 24 op 24 hoofdpijn. Maar dat is het allemaal waard als je het huis uiteindelijk verkoopt en nog wat winst maakt ook.

Maar Gillian en David Walsh krijgen hun huis maar niet verkocht. Na 13 maanden op de vastgoedmarkt en een prijsverlaging van 75.000 dollar is hun huis nog steeds niet verkocht.

Vanbuiten ziet dit huis in Crosby, Engeland, er erg mooi uit, goed onderhouden en best groot. Dit huis met z’n zes slaapkamers is groot genoeg voor een groeiende familie. Maar men krijgt het gewoon niet verkocht. En dat is niet omdat de prijs te hoog is.

Maar van zodra je aanbelt en je hoort “Oh My Darling Clementine” door het huis loeien, weet je dat er een verrassing te wachten staat. Maar dat is niet de enige verrassing die binnen wacht. Elke potentiële verkoper die het huis betreedt, komt op zijn passen terug. En het stel doet weinig aan het probleem. Maar zolang ze dat niet doen, zullen ze dit huis wellicht nooit kunnen verkopen.

Van zodra je binnenstapt, waan je je op een antiekveiling. Maar eigenlijk zijn het gewoon de keukenspulletjes van de 56-jarige Gillian Walsh en haar echtgenoot die ze gedurende 30 jaar verzameld hebben.

De familie Walsh voedde acht kinderen in dit huis op, maar ondertussen is deze woning gewoon te groot voor hen geworden.

Van zodra de vastgoedmakelaar de foto’s op het internet postte, lachte de hele wereld met hun interieur.

Maar het koppel zelf is verbaasd door alle reacties en begrijpen maar niet waarom het niet verkocht raakt. Ze zullen al hun spulletjes immers meenemen …

“Ze houden van hun huis”, vertelde een buur. “Ze zien niet in waar mensen zich zo druk in maken. Het is het huis dat ze verkopen, niet de inrichting.”

Wat vind jij van dit huis?

Laat van je horen en DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: AWM.com