Ze filmt 3 arctische wolven. Maar hou die ene op de achtergrond in de gaten

Een natuurfotoraaf filmde drie prachtige wolven, die na een lange dag even pauzeerden, toen ze iets extra’s in beeld kreeg, wat je maar zelden ziet.

Het was een normale dag voor deze roedelmaatjes. Ze waren druk bezig geweest met jagen en rennen, dus het was begrijpelijk dat ze een beetje uit wilden rusten en wat tijd met elkaar door wilden brengen. Het lukte de vrouw achter de camera om uit het zicht van de fraaie dieren te blijven. Iets wat duidelijk blijkt uit de comfortabele houding van de wolven. Ze hebben niet in de gaten dat ze slechts op enkele tientallen meters van hen verwijderd is.

wolvengehuil

De wolven bewegen zich niet en kijken naar het prachtige bos en de witte sneeuw. Plotseling komt de grote jongen op de achtergrond in beweging als hij het gehuil van zijn vrienden in de verte hoort. Hij tilt zijn kop op en slingert een huil de lucht in, die door merg en been gaat.

Hij geniet voor een paar seconden van zijn solo-optreden, waarna zijn andere twee vrienden hem vergezellen en ze gezamenlijk een koor vormen, wat klanken uitstoot die je nog nooit eerder in je leven hebt gehoord!

Stel je voor dat je alleen door het bos loopt en je zoiets opeens uit het niets zou horen. Het is een duidelijke herinnering aan het feit dat wij mensen dan misschien wel de technologie en gadgets bezitten, maar dat wanneer je hun domein betreedt zij de meesters van dit land zijn!