Ze grijpt hem bij de arm en draait rond. Maar houd je ogen op zijn benen gericht. Dit is ONGELOOFLIJK!

Hoewel deze video al een tijdje op het internet circuleert zijn er toch nog mensen die hem nog niet gezien hebben. Het Ierse Riverdance is een van de meest prestigieuze Ierse dansgroepen ter wereld. Hoewel alle dansstijlen moeilijk zijn, vergen Ierse danspasjes uiterste precisie en alles wat minder dan de perfectie is, ruïneert het optreden.

dans

Het kan jaren duren voor de hele groep erin slaagt om perfect synchroon te dansen en als je de video hieronder bekijkt, zal je begrijpen waarom. De video begint met Nicola Byrne en Alan Kenefick die laten zien hoe perfect ze wel niet zijn. Hun bewegingen worden een als ze naar en van elkaar weg dansen. En alsof dit alles nog niet voldoende indrukwekkend is, kijk dan maar wat er gebeurt als de drummers erbij komen op minuut 1:14.

Kenefick demonstreert zijn pure talent in een solodans die je mond van verbazing zal doen openvallen en net op het moment dat je denkt dat het niet nog beter kan, komt er een enorme groep dansers het podium opgelopen om het optreden nog meer kracht bij te zetten.

10 miljoen kijkers is al behoorlijk indrukwekkend, maar deze video verdient meer. De toewijding die deze dansers aan de dag leggen is werkelijk bewonderenswaardig. DEEL deze prachtige video met iedereen die je kent!