Ze kijkt uit het raam, als een motorrijder aankomt. Dan schreeuwt hij, dat ze uit de auto moet komen!

Het kan behoorlijk gevaarlijk op de weg zijn als je niet goed uitkijkt. Zelfs als je denkt dat je de situatie volledig onder controle hebt, zelfs als ben je de veiligste bestuurder op de aardbol, je kunt de andere weggebruikers en de zaken rond je niet controleren. Toen deze jongedame ’s nachts onderweg was, dacht ze dat ze iets van een vuilniswagen zag vallen. Ze stelde er verder geen vragen bij en reed verder.

biker

Maar vanop een afstand merkten twee bikers iets alarmerend aan haar auto. Ze volgden haar om haar te doen stoppen en vroegen om haar ruit naar beneden te draaien. Op dat ogenblik vertelde ze hen over wat ze eerder zag aan de vuilniswagen. Ze zouden een en ander controleren wanneer ze veilig op een parkeerterrein waren en eens een van de bikers onder de auto keek, escaleerde de situatie snel …

Ik kan mijn ogen nauwelijks geloven toen ik zag wat er onder haar wagen aan de hand was. Kan jij je voorstellen dat dit bij jou zou gebeuren? Wat als er kinderen op de achterbank hadden gezeten?

Dit is een geweldig gebaar van menselijke vriendelijkheid. Hij was niet helemaal zeker of er iets mis was, maar nam toch de tijd om ervoor te zorgen dat de vrouw veilig was. Soms krijg je gewoon hulp van vreemden op de meest onverwachte momenten.

DEEL dit verhaal met je vrienden en familie op Facebook!