Ze poseert op een boot voor een foto. Dan kijkt haar echtgenoot achter haar en ziet DIT!

Twee koppels vaarden op de Golf van Mexico toen een van hen iets in het water opmerkte. Toen ze dichterbij kwamen, konden ze hun ogen niet geloven. Het was een Jack Russel die in de zee was gesukkeld. De vier zeevaarders trokken de hond op hun boot en belden de kustwacht. Ze ontdekten dat de hond al drie uur als vermist was opgegeven.

boot

De hond, van wie alleen de neus boven water zichtbaar was, kon blijven drijven aan de hand van een reddingsvest. Zonder dit vest zou de hond nooit al die uren overleefd kunnen hebben. Kort daarna werd de gelukkige hond met zijn eigenaar herenigd die huilend opdaagde en de naam van de hond “Jagermeister” schreeuwde.

Hij had tranen in de ogen. “Ik had de moed al opgegeven. Ik zocht de hond zolang ik kon en we konden hem gewoon nergens zien. We dachten dat we hem voorgoed verloren hadden” beschrijft de eigenaar. “Het is mijn kleine baby en ik ben gewoon zo blij nu.”

Bekijk de onderstaande video en DEEL deze hartverwarmende reddingsactie om iedereen aan te moedigen om honden op een boot een reddingsvest te laten dragen!