Ze redt een hond na een auto-ongeluk. Maar wanneer ze haar terug in de bosjes leidt, kan ze haar ogen niet geloven.

Kathy Wilkes-Myers wandelde langs een baan op het platteland toen ze een Rottweiler langs de kant van de weg opmerkte. Aanvankelijk was ze voorzichtig omdat ze dacht dat het misschien een gevaarlijke straathond was. Maar toen ze dichterbij kwam merkte ze dat deze hond heel anders was.

Toen de hond Kathy zag, rende ze naar haar toe en vroeg om gestreeld te worden. Kathy bedacht zich dat de hond wellicht verloren gelopen was of gedumpt werd door haar familie. Ze zag er niet gezond uit en het was duidelijk dat ze al een hele poos niet gegeten had.

Kathy besloot de hond genaamd Ella mee naar huis te nemen, maar iets over de manier waarop ze Ella had gevonden bleef knagen.

Op een dag kwam plotseling de “klik.” Kathy herinnerde zich dat er in dezelfde buurt een auto-ongeluk had voorgedaan niet lang voor ze Ella gevonden had. Ze vroeg zich af of Ella misschien bij het ongeval betrokken was.

Ze keerde terug naar de plaats van het ongeval en Ella begon meteen aan haar leiband te trekken toen ze enkele persoonlijke bezittingen van de familie zag.

Kathy was kapot van verdriet. Ze wist dat Ella op zoek was naar haar familie, maar ze wist niet hoe ze duidelijk moest maken dat haar gezin er niet meer was.

Ze besloot om te onderzoeken of ze minstens een familielid kon vinden zodat Ella bij iemand kon blijven die ze kende. Ze contacteerde de verkeerspolitie en toen leerde ze iets verbluffend …

De familie van Ella leefde nog!

Bleek dat Ella tijdens het ongeluk uit de auto werd geslingerd en in de bossen verdwenen was. Omdat ze wist dat haar familie het ongeluk overleefd had, bleef ze 13 dagen lang wachten op het plaats van het ongeval in de hoop dat ze terug zouden komen, en toen werd ze gevonden door Kathy.

De eigenaar van Ella was op zoek gegaan naar de hond, en Kathy kon Ella uiteindelijk met haar familie herenigen!

Bekijk de emotionele reünie hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: So Share This