Ze ziet een reusachtige eland op haar afkomen. Maar wanneer hij haar hand ziet? ONGELOOFLIJK!

Als ze pas geboren zijn hebben dieren nog niet de instincten die ze later hebben. Of misschien hebben ze gewoon nog niet geleerd op hun instincten te vertrouwen – maar af en toe is dat een goede zaak! Moest dat niet zo zijn, zouden we niet in staat zijn om onvergetelijke momenten met deze kleine baby’s te beleven, zoals een klein meisje dat bevriend werd met een hertenjong.

eland

Hoewel we het niet kunnen aanmoedigen om opzettelijk een wild dier te benaderen, zelfs op een vriendelijke manier, blijft het geweldig om te zien wanneer deze dieren op een positieve manier reageren op mensen die dit wel doen. Er bestaan echter altijd wel bijzondere omstandigheden rond dergelijke vriendschap: deze gigantische eland is niet gewoon vriendelijk om vriendelijk te zijn – hij is de beste vriend van deze vrouw!

Kijk hoe de twee, net zoals in een droom, door de vlakten van Alaska trekken! Deze vrouw voedde de eland op van toen hij een kalf was, dus hebben ze een zeer speciale band – hij eet zelfs bananen uit haar hand. Wie wist dat elanden bananen eten?

Wat zouden we maar al te graag in de schoenen van deze dame staan. Ze knuffelt deze gigantische eland op dezelfde manier als wij thuis onze huisdieren knuffelen.

Als jij na deze video ook zin hebt gekregen om Alaska te verkennen, DEEL dit bericht dan met iedereen die je kent!