Zijn buik ZWELT elke dag verder op. Maar wat de artsen dan ontdekken, geloof je NOOIT!

Het leven kan soms onvoorspelbaar zijn. Maar soms is het meer dan dat, want de natuur heeft zo haar eigen spelregels, waarin de mens maar een kleine beetje te zeggen heeft.

De 29-jarige Kayden Coleman is een sterke man. Maar hij heeft een geheim: 10 jaar geleden liet hij zijn geslachtsdelen opereren en sindsdien neemt hij mannelijke hormenen. Dus eigenlijk …

buik1

… werd Kayden als vrouw geboren. Op de leeftijd van 19 besluit hij als man door het leven te gaan. Hij wil de transformatie versnellen door middel van chirurgie en hormoontherapie. In die tijd ontmoet hij ook zijn vriend. Ze leiden een gelukkig leven. Maar op een dag haalt zijn verleden hem in.

buik2

Op onverklaarbare wijze komt hij ontzettend veel bij en krijgt extreme pijn in de rug. Niemand heeft een verklaring. Kayden vertelt: “Op een dag vroeg ik mijn vriend om mij een rugmassage te geven. Toen ik op mijn buik lag, voelde ik plots een brok in mijn maag. Elijah (de vriend van Kayden) grapte dat hij een zwangerschapstest moest doen. “Voor de grap deed ik wat hij zei maar het resultaat heeft me wel geschokt. De test was positief!”

buik3

De twee zijn verbijsterd en niemand kan het fenomeen verklaren aangezien hij al 10 jaar als man leeft en hormonen neemt. Maar de dokters vertellen hem dat het waarschijnlijk gebeurde toen hij een korte pauze van 6 weken nam op het ogenblik dat zijn borsten werden verwijderd. Aangezien Kayden al 21 weken zwanger blijkt te zijn, besliste hij om het kind te houden.

Maar er is nog een ander probleem: Kayden en Elijah moeten aan zijn ouders vertellen dat Kayden eigenlijk een transgender is – een feit waarvan ze nog niet op de hoogte waren. Zo breekt een moeilijke tijd aan, want de familie heeft niet veel begrip en Kayden moest een aantal “zeer pijnlijke opmerkingen” verdragen. Elijah blijft aan zijn zijde en via een keizersnede komt een gezond meisje ter wereld. Maar het verhaal kent nog geen happy end. Want helaas staat hen een volgende uitdaging te wachten …

buik4

Kayden kampt met een zware postnatale depressie, waardoor hij zich niet om zijn dochter kon bekommeren. Maar het sterke koppel overwint ook deze hindernis en vandaag vormen ze een gelukkig gezinnetje. De kleine Azaelia is nu 2 jaar oud en heeft een heel sterk willetje waarmee ze haar beide papa’s soms tot waanzin drijft. Maar een blik in haar lieve ogen maakt alles goed.

buik5

De natuur zit soms gek in elkaar. Maar het leuke is dat dit verhaal een gelukkig einde kent. Elijah en Kayden hebben met de kleine Azaelia alle geluk van de wereld verdiend. Als ook jij onder de indruk bent van dit ongelooflijke verhaal, DEEL dit bericht dan met iedereen die je kent!