Zijn vrouw kwam om het leven bij een auto-ongeluk. Maar wat hij op haar begrafenis zegt, is hartverwarmend!

Na het verschrikkelijke verlies van zijn vrouw, geeft Monty Williams, assistent coach van de Oklahoma City Thunders, een hartverwarmende speech over vergeven.

“In mijn huis hangt er een bordje met de tekst ‘Ik en mijn huis dienen de Heer’ en we kunnen de Heer niet dienen als we niet in staat zijn om te vergeven” vertelde hij aan de mensen die hun respect voor Ingrid Williams kwamen betuigen.

begrafenis

Zijn vrouw overleed op 44-jarige leeftijd nadat een bestuurder van een SUV de controle over het stuur verloor en frontaal op haar inreed. De andere 52-jarige bestuurder verloor ook het leven.

In zijn toespraak had Williams het over de pijn die hij en de vijf kinderen van het koppel – Lael, Janna, Micah, Faith en Elijah – lijden, alsook over de eeuwige liefde voor zijn vrouw met wie hij al 20 jaar samen was.

Maar de krachtige en moedige boodschap die Williams voor het slachtoffer en haar familie had, is onvergetelijk (het is te vergelijken met de vader die de moordenaar van zijn dochter in de rechtszaal een knuffel gaf).

Zijn speech liet vele kijkers sprakeloos, zo ook basketbalster LeBron James die twitterde “Monty Williams, jij bent een ongelooflijke man! Zeer krachtig en sterk! Ik was zo geraakt om je te zien. Dat ze in het paradijs mag blijven leven en bedankt!”

Bekijk de video hieronder en DEEL dit bericht om de aangrijpende boodschap van Williams te verspreiden!https://youtu.be/K-y2cdOA8P4