Zo treurig! Hond, die keer op keer is gedumpt, huilt terwijl hij zijn geliefde dekentje knuffelt.

Zij die in hun leven wel eens afgewezen werden, weten hoe pijnlijk dit proces kan zijn, of het nu is omdat je geweigerd werd voor een droomjob of je genegeerd werd door de persoon waar je echt stapelverliefd op bent. Het gevoel dat we dan ervaren is gewoon te pijnlijk om te beschrijven en kan ertoe leiden dat we de moed helemaal verliezen.

hond

De hond die we in de onderstaande video ontmoeten, heet King en King kent dit gevoel maar al te goed. Zijn oorspronkelijke eigenaar wilde hem niet langer dus werd hij dan maar gedumpt in een asiel in North Carolina. King stond op het puntje om afgemaakt te worden toen een hulporganisatie hem redde. Een vrouw probeerde hem vervolgens te adopteren, maar haar man was tegen omdat King er te angstaanjagend uitzag.

Een volgende familie adopteerde hem, maar kwam later dan weer terug op deze beslissing waardoor hij opnieuw in het asiel terechtkwam. Uiteindelijk ontmoette hij toch de persoon die zijn leven zou veranderen: Roberta Sá Griner. Roberta redde al vele honden en was van oordeel dat King helemaal geen gedragsproblemen vertoonde en een perfecte aanvulling op elk huishouden was.

Kijk hoe hij huilt terwijl hij met zijn kussentje knuffelt!

DEEL deze ontroerende video met iedereen die je kent!