Zwangere vrouw wordt uitgelachen door soldaat

Een soldaat zat achterin de bus toen er halverwege de rit opeens een zwangere jonge vrouw instapte. De vrouw ging zitten waardoor de soldaat eventjes moest lachen. De zwangere vrouw voelde dat de man om haar lachte en ging daarom maar ergens anders zitten. Toen ze op de nieuwe plaats zat hoorde ze de soldaat weer lachen. De vrouw verwisselden nog eens van plaats, en nog eens. Uiteindelijk wisselde de vrouw wel vier keer van plaats en elke keer begon de soldaat weer te lachen. De zwangere vrouw was beledigd door de soldaat en liet hem dan ook arresteren.

227159-bus-route

De zaak kwam voor de rechter en deze vroeg de soldaat waarom hij zo zat te lachen in de bus.

De soldaat antwoordde hierop met: “Edelachtbare, toen ik de vrouw de bus in zag stappen zag in natuurlijk meteen dat zij zwanger was. Ze ging alleen wel zitten onder het reclamebord: “Verwijder alle verdikkingen.”.

Vervolgens wisselde de vrouw van plaats, ze ging nu zitten onder een bord met bioscoopreclame waar op stond: “Binnenkort verwacht”.

De vrouw verwisselde nog een keer van plaats en toen ging zij zitten onder een reclamebord van UNOX. Op dit bord stond de tekst: “Ik hou wel van een goede oer-Hollandse worst”.

Toen kon ik het lachen echt niet meer inhouden, maar helaas voor mij werd het alleen maar nog erger. De vrouw verwisselde weer van plaats en ging nu onder een reclamebord van DUNLOP autobanden zitten. Op dit bord stond de tekst: “DUNLOP’s rubberartikelen hadden dit ongeluk kunnen voorkomen.”.

De soldaat werd vrijgesproken en kon vrolijk de zaal uitlopen!